SYTÄVLING – Sy i trikå

Älskar du också att sy mjuka och stretchiga kläder av Trikå? Då är det här en tävling för dig! Sy ett plagg av valfria trikåtyger från oss på Ohlssons och var med och tävla om ett presentkort värt 1 000kr.

Vi samlar in bidrag mellan 10/9-8/10. Skicka bild på plagget du har sytt och kom ihåg att berätta vilket trikåtyg från vårt sortiment som du har sytt tävlingsbidraget av. Plagget ska enbart vara sytt av trikåtyger från Ohlssons Tyger. Maila ditt bidrag till alexandra@ohlssonstyger.se

En jury bestående av tygproffs från Ohlssons Tyger kommer att välja ut fyra finalister baserat på originalitet och kreativitet. Vinnaren utses sedan genom en omröstning av våra följare på Facebook mellan 11-13/10. Finalisten med flest röster på sin bild 13/10 kl 12.00 vinner äran och ett presentkort värt 1 000kr att handla för i våra tygaffären. Vinnaren presenteras på Facebook.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Ohlssons Tyger får publicera bilden i sina kanaler – hemsida, nyhetsbrev, sociala medier och i butik. Vi berättar såklart vem som har tagit bilden.

Övrigt som är bra att veta: Den här tävlingen är inte sponsrad, administrerad eller arrangerad av Instagram eller Facebook. Beslut om vinnare kan inte överklagas och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till och ha så kul vid symaskinen!
/Alla vi på Ohlssons