SYTÄVLING Sy ett mönstrat plagg

Visst blir man lite extra glad när man ser ett mönstrat tyg? Man börjar drömma sig bort och fantasin kickar igång! Tänk att starta året med att sy ett mönstrat plagg till dig själv eller någon du tycker om!

Älskar du också mönstrade plagg eller är du redo för att testa något nytt? Då är det här en sytävling för dig! Sy ett plagg av valfritt mönstrat tyg från Ohlssons Tyger och var med och tävla om ett presentkort värt 1000kr.

Det kan vara mönstrade Trikåtyger, Bomullstyger, Sammetstyger, Partytyger, Stuvar m.m. eller varför inte ett gardintyg? Bara det är ett tyg från Ohlssons tyghyllor! 

Vi samlar in bidrag mellan den 18-/1 - 16/2 till Sytävlingen Sy ett mönstrat plagg. Maila bilder på ditt tävlingsbidrag till alexandra@ohlssonstyger.se och berätta vilket sorts tyg du har sytt plagget av (ditt plagg ska vara sytt av tyg från Ohlssons Tygers sortiment). Skriv Sytävling i ämnesraden när du skickar in ditt bidrag. 


En jury bestående av tygproffs från våra tygaffärer kommer sedan välja ut fyra finalister baserat på originalitet, tygval och kreativitet. Vinnaren utses genom en omröstning av våra följare på Facebook mellan 21–23/2. Finalisten med flest röster på sin bild den 23/2 kl 12.00 vinner äran och ett presentkort värt 1000kr att handla för i våra fysiska tygaffärer. Observera att presentkortet endast gäller i våra fysiska tygaffärer, ej online. 

Vinnaren presenteras på vår Facebooksida. Lycka till!

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Ohlssons Tyger får publicera bilden i sina kanaler – hemsidan, nyhetsbrev, sociala medier och i butik. Vi berättar såklart vem som har tagit bilden. Övrig som är bra att veta är att den här tävlingen inte ärsponsrad, administrerad eller arrangerad av Instagram eller Facebook. Beslut om finalister och vinnare kan inte överklagas, och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.