Gör din egen trendiga pall i fårpälsimitation!

Publicerad 09 november 2023

I samarbete med @monicakarlstein

Att skapa något eget istället för att köpa nytt är inte bara roligt utan det blir också mer personligt! Det visar Monica bakom Hemmafixbloggen.se när hon återskapat den trendiga fårpälspallen av restmaterial och med Möbeltyg fårpäls Ture – ett otroligt lurvigt, mjukt och följsamt möbeltyg. Tyget är ett av våra mest populära Möbeltyger, har hela 30 000MD (Martindale) och passar till de flesta projekt! 

Ett tyg med mer än 20 000MD håller länge i vardagsmiljö även om den används dagligen. Ett knep när du väljer att klä om en möbel eller skapa en möbel med nytt Möbeltyg är att kolla vilken slitstyrka (eller martindale) tyget har. På så sätt kan du få en ny möbel som håller i lång tid framöver utan att behöva tänka på att kanske byta ut det om något år!

På Monicas blogg hemmafixbloggen.se hittar du en gratis steg-för-steg guide på hur du själv skapar pallen som hon gjort i Fårpäls Ture! Där listar hon även vilka andra material du behöver för att skapa den här otroligt tjusiga pallen!

Förutom att skapa klädda pallar kan du exempelvis sy en jacka i fårpäls - det gjorde Linn i vintras, kolla in det projektet här! eller så kan du klä om en gammal fåtölj - kolla in Rutas projekt här!